Vaša sončna elektrarna bo zagotavljala pravočasno vračilo investicije samo, če bo delovala neprekinjeno in z najvišjim možnim izkoristkom skozi svojo življenjsko dobo.

Zelo pomembno je tudi njeno varno delovanje, tako za elektrarno samo, kot tudi za objekte in ljudi v njeni okolici. Dodatna odgovornost lastnika sončne elektrarne pa je tudi v vzdrževanju in obratovanju, ki mora biti v skladu z veljavno zakonodajo in standardi.

Gorenje Solar Servis je specializirana ekipa strokovnjakov z večletnimi izkušnjami v postavljanju sončnih elektrarn in vzdrževanju sistemov z zagotavljanjem nemotenega delovanja elektrarn. Vzdrževanje sončnih elektrarn je prilagojeno potrebam lastnikov in združuje popoln nadzor nad delovanjem na daljavo, preventivno vzdrževanje ter interventno vzdrževanje, s čimer se preprečujejo izgube pri proizvodnji električne energije. Prav tako pa opravljamo vse z zakoni in s standardi predpisane meritve. Da bi zaščitili vašo investicijo, imamo v našem servisnem skladišču na razpolago vso potrebno opremo, kjer dodatno zagotavljamo tudi servisne razsmernike, s katerimi preprečujemo zmanjšanje proizvodnje v primeru nedelujočih razsmernikov. V dodatni ponudbi pa zagotavljamo tudi čiščenje snega, odstranjevanje vegetacije ter čiščenje modulov.

Paketi

Naši naročniki lahko izbirajo med 5 različnimi naročniškimi paketi, kateri vam omogočajo različne nivoje nadzora delovanja vaše sončne elektrare.
 

Nadzorni sistem Solar-Log

Našo ponudbo spremljanja delovanja sončnih elektrarn smo dopolnili z enim od najbolj dovršenih nadzornih sistemov na svetu. Solar-Log omogoča natančno spremljanje delovanja sončne elektrarne v realnem času.

Strokovni pristop in tehnična oprema

Za vas delamo v skladu s tehničnimi smernicami in standardi ter vrhunsko opremo, ki jo uporabljamo ob pregledu sončne elektrarne.