VASKEMASKINER: Velg mindre, vask tøy mer effektivt

RIKTIG INNSTILLING? STOL PÅ DE ERFARNE.

Vi tok hensyn til erfaringene til europeiske husmødre i utviklingen av den lettanvendelige maskinen. De mest vanlige innstillingene er de som er lettest tilgjengelige. Den nyskapende og logiske plasseringen av innstillinger på én stor bryter, gjør det lettere å finne riktig program.

Innstillinger for vasking

KONTROLL? MYE LETTERE MED EN INDIKATOR.

Du kan stole på maskinens brukervennlighet. Vaskemaskinen har et lite LED-indikatorpanel for deg som vil ha full oversikt over vasken. Den opplyser om rotasjonshastigheten ved valgt innstilling, syklusens varighet og vasketid som gjenstår.

VIL DU VENTE TIL I MORGEN? NULL PROBLEM.

Du kan legge klær og vaskemiddel i maskinen når det passer, og deretter programmere at vasken skal starte opptil 24 timer senere.

REN MASKIN? SELVFØLGELIG: REN MASKIN GIR RENT TØY.

Tøyet får bare riktig behandling dersom innsiden av vaskemaskinen holdes grundig ren til enhver tid. Dette sørger det spesielle selvrensende programmet SterilTub for. Det kjører på 80 °C for å sørge for at innsiden på vaskemaskinen er helt hygienisk.

ENKLERE, RASKERE, BEDRE? SELVFØLGELIG!

Om du har lyst, kan du enkelt redusere rotasjonshastigheten, legge til en ekstra skylling, eller redusere vasketiden med tre ekstrafunksjoner. Lavere rotasjonshastighet gjør klærne lettere å stryke, ekstra skylling er bra for allergikere, og kortere vasketid er ofte nok for klær som ikke er så voldsomt skitne.

17 MINUTTER? DET ER NOK FOR RENT TØY.

Moderne vaskemidler og avansert teknologi gjør det mulig å oppnå utmerkede vaskeresultater, selv på lave temperaturer og forbløffende kort tid. Velg programmet "Bomull 30 °C" – det kan stilles inn slik at det avsluttes innen 17 minutter. Er favorittplaggene bare litt skitne? Da er dette riktig løsning for deg. Som om ikke det er nok blir det allerede beskjedne energiforbruket enda lavere.

Ekstra funksjoner

RESULTAT? AAA!

Den aller nyeste UseLogic®-teknologien forsikrer at energi-, vaske- og rotasjonseffektiviteten er så effektiv som mulig, klasse A.

HVORDAN FÅR MAN EN PUTE ELLER DYNE INN I VASKEMASKINEN? INN GJENNOM DEN EKSTRA STORE DØREN!

En dør på hele 33 centimeter som åpner seg hele 183º gjør det lettere å ta vasken inn og ut av maskinen. Det er null problem å vaske større ting, som pledd, puter og sengetøy.