MOSÓGÉPEK: Kevesebb döntés, hatékonyabban mosott szennyes

HELYES A BEÁLLÍTÁS? BÍZZUNK AZOKBAN, AKIK TAPASZTALTAK!

A könnyen használható gép tervezésekor az európai háziasszonyok tapasztalatai lettek figyelembe véve. A leggyakrabban használt beállítások a legkönnyebben elérhetők! A beállítások egyetlen nagy gombon történő újító és logikus elrendezése révén könnyebben megtalálható a megfelelő program.

Mosási beállítások

VEZÉRLÉS? EGY KIJELZŐVEL SOKKAL KÖNNYEBB.

Támaszkodhatunk az egyszerűségére. Ha inkább szeretnénk felügyelni a mosást, akkor erre van egy kicsi LED-es kijelző panel. A kiválasztott beállításhoz kijelzi a fordulatszámot, a mosási ciklus hosszát és a fennmaradó mosási időt.

INKÁBB CSINÁLNÁNK HOLNAP? NEM PROBLÉMA.

A gép folyamatosan tölthető, míg a mosás kezdete legfeljebb 24 óráig késleltethető.

A GÉP TISZTA? TELJESEN: A SZENNYEST CSAK ÍGY LEHET TISZTÍTANI

A szennyes csak akkor kezelhető megfelelően, ha a mosógép belseje mindenkor pedánsan tisztán van tartva. Ezért a különleges SterilTub öntisztító program felel. Működési hőmérséklete 80°C, hogy a mosógép belseje teljesen higiénikus legyen.

KÖNNYEBB, GYORSABB, JOBB? TERMÉSZETESEN!

Ha akarjuk, akkor 3 további funkcióval könnyen lelassíthatjuk a centrifuga fordulatszámát, beiktathatunk még egy öblítést, vagy lerövidíthetjük a mosás hosszát. A lassabb centrifugálás könnyebbé teszi a vasalást, a plusz öblítés az allergiásoknak jön jól, a rövidebb mosási ciklus pedig akkor elegendő, ha a ruha kevésbé szennyezett.

17 PERC? A TISZTA MOSÁSHOZ ELÉG.

A modern mosószerek és a fejlett technológia még alacsonyabb hőmérsékleten is kiváló mosási eredményt szolgáltatnak, ráadásul feltűnően rövid idő alatt. Válasszuk ki a "Pamut 30°C" programot, ami beállítható úgy, hogy 17 percnél ne tartson tovább! Ha a nélkülözhetetlen ruhák csak enyhén szennyezettek, akkor számunkra ez a tökéletes megoldás. Ráadásul a már eleve alacsony energiafogyasztás még alacsonyabb lesz.

Extra funkciók

EREDMÉNY? AAA!

UseLogic® csúcstechnológia gondoskodik róla, hogy az energiafelhasználás 10%-kal alacsonyabb, mint az A energiaosztályban, míg a mosás és a centrifugálás hatásfoka a legmagasabb hatékonyságú A osztályba tartozik.

TAKARÓ VAGY PÁRNA A MOSÓGÉPBE? AZ EXTRA NAGY AJTÓN KERESZTÜL!

A gép töltését és ürítését egy óriási, 33 centiméter széles és nagy (183°) szögben nyíló ajtó teszi könnyebbé. A nagyobb darabok, mint például a takarók, párnák és ágyneműk mosása tulajdonképpen nem is olyan nehéz.