MAŠINE ZA PRANJE RUBLJA: Manje odluka, više efikasno opranog rublja

PRAVO PODEŠENJE? VJERUJTE ISKUSTVU

U dizajniranju mašine za jednostavno korištenje, uzeta su iskustva evropskih domaćica. Najčešće korištene postavke su najjednostavnije za pristupiti! Inovativno i logički raspoređene postavke na velikom gumbu olakšavaju pronalazak odgovarajučeg programa.

Podešavanja za pranje

KONTROLA? MNOGO LAKŠE SA INDIKATOROM

Možete se osloniti na njenu jednostavnost. Ukoliko preferirate da upravljate pranjem, tu je i mali LED ekran sa indikatorom. On pokazuje nivo obrtaja pri odabranim postavkama, trajanje ciklusa i ostatak vremena pranja.

ŽELITE PRATI SUTRA? NIJE PROBLEM

Mašina može biti napunjena; međutim početak pranja može se odgoditi do 24 sata.

ČISTA MAŠINA? APSOLUTNO: TO JE JEDINI NAČIN DA RUBLJE BUDE ČISTO

Vaše rublje će biti tretirano kako treba samo ukoliko je unutrašnjost mašine za pranje rublja uvijek temeljito čista. Da bi i ostala takva,mašina ima specijalni SterilTub program za samočišćenje. On radi na 80°C kako bi se obezbijedila totalna higijena unutar mašine za pranje veša.

JEDNOSTAVNIJE,BRŽE,BOLJE? NARAVNO!

Ukoliko to želite, možete usporiti ciklus centrifuge, dodati dodatno ispiranje ili skratiti trajanje pranja jednostavno, sa 3 dodatne funkcije. Manje obrtaja će olakšati peglanje, dodatno ispiranje će biti korisno za ljude koji imaju alergiju, a skračeni ciklusa pranja će biti dovoljan za manje zaprljano rublje.

17 MINUTA? DOVOLJNO ZA ČISTO RUBLJE

Savremeni deterdženti za pranje rublja i napredna tehnologija omogućava odlične rezultate pranja i na nižim temperaturama i u rekordno kratkom vremenu. Izaberite program "Pamuk 30°C"  - može se podesiti da bude gotovo za ne više od 17 minuta. Kada je odjeća bez koje ne možete malo zaprljana, ovo je izvanredno rješenje za vas. Još dodatno, pored već male potrošnje energije, uz ovaj program potrošnja je još manja.

Dodatne funkcije

REZULTAT? APLUSAA!

Skoro pa umjetnička UseLogic® tehnologija omogućava da energija, pranje i učinak centrifuge spadaju u najveće klase efikasnosti A.

DEKA ILI JASTUK U MAŠINI? KROZ EXTRA VELIKA VRATA!

Nevjerovatna 33 centimera široka vrata sa širokim uglom otvaranja (183º) omogućava jednostavnije punjenje i pražnjenje mašine. Pranje većih komada, kao što su deke, jastuci i posteljina ne zahtijevaju nikakav napor.