Načini plaćanja

Virmansko plaćanje: Ako ste se odlučili za plaćanje po predračunu, na vašu elektronsku adresu ćemo poslati predračun sa svim podacima. Po prijemu sredstava na naš poslovni račun, roba će biti poslata na vašu adresu za dostavu.

Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke):

  • Platnom karticom
  • Gotovinsko plaćanje
  • Čekovima gradjana

Plaćanje pouzećem je preporučljivo ako želite da platite robu u trenutku preuzimanja. Robu koju plaćate kod preuzimanja moguće je platiti gotovinom (bez obzira na vrednost), s tim da pri preuzimanju morate da budete lično prisutni. Robu možete platiti karticom, takođe prilikom preuzimanja. Moguće je plaćanje sledećim vrstama kartica:

  • Debitne: Dina, VISA elektron i Maestro.
  • Kreditne: American Express, VISA I Master, čiji korisnici trenutno imaju mogućnost kupovine na 6 rata bez kamata.

Odloženo plaćanje:

Čekovima građana i to do 6 mesečnih rata bez kamate, pri čemu prva rata dospeva na naplatu odmah.

Odloženo plaćanje do 6 rata kreditnim karticama bez kamate:
• Findomestik banke / Supercard MasterCard (realizacija moguća samo u Gorenje Studijima)
• Banka Intesa / Master Card, Visa kreditna kartica i American express kartice

Potrošački kredit Raiffeisen banke:

Web krediti su jednostavni i brzi krediti. Realizuju se u Gorenje studijima po principu bez odlaska u Banku. Klijenti robu iz asortimana Gorenje Studija mogu kupiti:
• „Zelenim web kreditom“ – bela tehnika u A klasi energetske potrošnje (samo kod mašina za sušenje veša može B energetski razred) u iznosima 200-5.000 eur, na 12 ili 18 meseci, sa 0% kamate i minimalnim učešćem 30%
• WEB Mastercard kreditnom karticom za iznos od 8.000-400.000 dinara, na 3-48 meseci (i to kratkoročni kredit na 3-12 meseci ili dugoročni na 13-48 meseci), sa 2,5% mesečnom kamatom i 0% učešća

Obrazac web kredita mozete preuzeti ovde.

O vremenu dostave robe obavestićemo vas telefonom.

Do potpunog plaćanja proizvoda iz određene porudžbine naručeni proizvodi ostaju vlasništvo Gorenja, iako su već bili dostavljeni kupcu. Ukoliko se kao način plaćanje odabere kreditna kartica, u slučaju neuspešne realizacije ili bilo kojeg drugog razloga, kupac je u obavezi da u roku od 5 dana od primljenog poziva odabere jedan od preostalih načina kupovine i izmiri svoju obavezu.

Prodavac izdaje račun na trajnom mediju (papiru), što je sa garancijskim listom validan dokaz o kupovinu u slučaju reklamacije ili servisne intervencije.