Dobavni roki in dostava

Spletna trgovina Gorenje želi čim bolj ustreči željam vseh naših kupcev, zato vam kupljeno blago dostavimo brezplačno na vaš naslov na območju Republike Slovenije. Za določitev točne ure dostave vas bo predhodno poklical naš pooblaščeni dostavljavec.

Dostava aparatov poteka le ob delovnih dnevih. Dobavni rok, če je izdelek na zalogi, je največ dva delovna dneva od prejetja elektronskega obvestila na vaš e-poštni naslov, da je vaše naročilo odposlano, v nasprotnem primeru pa ustrezno dlje.

Kupljeno blago vam dostavimo brezplačno do kamionsko dostopnega dvorišča. Vnosa blaga v stanovanje in priklopa aparatov ne zagotavljamo. V primeru, da ob dostavi kupec na dogovorjenem naslovu ni navzoč, izdelek lahko veljavno prevzame polnoletna oseba, ki živi v istem gospodinjstvu skupaj s kupcem, oziroma druga oseba, ki ima pooblastilo za prevzem. Oseba, ki prevzame dostavljeni izdelek, prevzem izdelka ter prevzem vseh spremljajočih dokumentov potrdi s podpisom dobavnice, zraven pa navede svoje ime, priimek ter datum prevzema in razmerje do naročnika.

Dobavni rok za program Optimal

Dobavni pogoji so za program Gorenje Optimal enaki kot za program Gorenje.

Dostava  poteka le ob delovnih dnevih. Če je izdelek na zalogi, je dobavni rok največ deset delovnih dni, v nasprotnem primeru pa ustrezno dlje.