PullOut полици

<
>

PullOut полици на извлекување

Полиците на извлекување овозможуваат брз и лесен пристап до продуктите во задниот дел на фрижидерот. Полиците направени од калено стакло се многу издржливи и се со носивост од 22 килограми.