Keep it green

KEEP IT GREEN

Моќен инвертерски компресор, вакуумски панели, LED осветлување, енергетски-ефикасен систем на ладење и EcoMode програма – сите овие карактеристики придонесуваат за неверојатно ниво на заштеда на енергија. Најдобрите модели од ION генерацијата имаат А+++ енергетска класа, која заштедува 60% повеќе енергија во споредба со А енергетската класа.