Keep it fresh

>

KEEP IT FRESH

Основната задача на секој фрижидер е да ја задржи свежината на храната. За ова да се постигне потребна е совршена температура, соодветна за сите типови храна. Затоа, истовремено треба да водиме сметка и за полиците и фиоките во кои ја складираме храната. Новите комбинирани фрижидери од Gorenje нудат идеални функции за зачувување на нејзината свежина, како и голем избор на температурни зони.