Самостоен комбиниран фрижидер NRK6193TX

Самостоен комбиниран фрижидер NRK6193TX

NRK6193TX Самостоен комбиниран фрижидер

Бруто капацитет: 329 l
Енергетска класа: А+++
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
EAN Код: 3838942923548
41.750,00 ден
Самостоен комбиниран фрижидер NRK6193TXСамостоен комбиниран фрижидер NRK6193TX
Технички карактеристики Прилог
Superior линијаКатегорија на разладувачки апарат: Комбиниран фрижидер/замрзнувач
Врата: Вистински инокс (TouchFree-слој)

Функции/Управување

CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста
IonAir со Multiflow 360° функција
Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
Тип на дисплеј: LED дисплеј
NoFrost Plus
Автоматско одмрзнување - фрижидер
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Брзо ладење
Инвертер мотор
Регулација на температура
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm
Разладувачка течност: R600A
Прилагодување на висина: Прилагодливи ногарки
Ногарки назад

Уредност/Прегледност

Ладилник

ЛЕД осветлување на кровот
4 стаклени полици
Држач за шишиња
ZeroZone фиока
Сад за шишиња со држач

Замрзнувач

XXL SpaceBox фиока
Пластична(и) фиока(и) за чување на замрзната храна: 3
XtremeFreeze фиока: интензивно замрзнување во горната фиока на замрзнувачот

Заштеда/Безбедност

Штедлива програма (EcoMode)
Аларм за отворена врата
Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

Димензии/Дизајн

Енергетска класа: А+++
Нето капацитет: 222 l
Нето капацитет: 80 l
Бруто капацитет: 329 l

Климатска класа (од +16⁰C до +32⁰C)
Климатска класа (од +10⁰C до +32⁰C)
Климатска класа (0д +18⁰C до +38⁰C )
Климатска класа - тропска
Бучност: 41 dB(A)re 1 pW
Тип на апарат: Самостоен
Приклучна моќ(V): 220-230 V
Издржливост при прекин на електрична енергија: 18 h
Нето тежина на апаратот: 67,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 70,5 kg
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 75 cm
Приклучна моќ: 120 W
Осигурувач: 10 amp