Самостоен комбиниран фрижидер RK6191EX

Самостоен комбиниран фрижидер RK6191EX

RK6191EX Самостоен комбиниран фрижидер

Бруто капацитет: 326 l
Енергетска класа: A+
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
EAN Код: 3838942924330
23.950,00 ден
Самостоен комбиниран фрижидер RK6191EXСамостоен комбиниран фрижидер RK6191EX
Технички карактеристики Прилог
Essential линијаКатегорија на разладувачки апарат: Комбиниран фрижидер/замрзнувач
Врата: Емајлиран челик

Функции/Управување

CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста
FrostLess: Помало собирање на мраз во замрзнувачот
Механичко управување
Автоматско одмрзнување - фрижидер
1 компресор
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm
Разладувачка течност: R600A
Прилагодливи ногарки

Уредност/Прегледност

Ладилник

ЛЕД осветлување на кровот
4 стаклени полици
Држач за шишиња
FreshZone фиока
Сад за шишиња со држач

Замрзнувач

XXL SpaceBox фиока
Пластична(и) фиока(и) за чување на замрзната храна: 3

Заштеда/Безбедност

Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

Димензии/Дизајн

Енергетска класа: A+
Нето капацитет: 229 l
Нето капацитет: 97 l
Бруто капацитет: 326 l

Климатска класа (од +16⁰C до +32⁰C)
Климатска класа (0д +18⁰C до +38⁰C )
Климатска класа - тропска
Бучност: 40 dB(A)re 1 pW
Тип на апарат: Самостоен
Приклучна моќ(V): 220-230 V
Издржливост при прекин на електрична енергија: 30 h
Нето тежина на апаратот: 72,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 75,5 kg
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 75 cm
Приклучна моќ: 120 W
Осигурувач: 10 amp